|
Kulak tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2024 Saat 17:05 |
Hocam Eylülde 4 yaşında olacak kızım bir hafta önce başlayan hapşırık burun akıntısı ile başlayan burun akıntısı ile devam eden grip durumumuz var, serum fizyolojik dışında birşey kullanmadık. Sabah kulağım duymuyor dedi. Kulağı kaşıdığımda hassasiyet var acıyor dedi henüz ağrı yok illiadin damla başladım. Kulaktan çıt çıt ses geliyor diyor. Bu ses neden oluşur kulağımla dinlediğimde ben de duydum. Bir şey yapmamız gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen İliadin damla başlayın ve anlattığım şekilde uygulayın.
|
|
![]() |
|
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah illiadin damlaya başladık ama şu çıt çıt ses için göstermek gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ses; Öztaki borusunun açılıp-kapanma sesi... Bir önemi yok.
Tamamen açıldığında ses kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|