|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 18:32 |
Hocam merhaba. Oğlum 9 yaşında. 3 4 gün önce yoğun ağız kokusu hissettim, boğazım ağrıyor dedi ama ateşi falan olmadı. Dişlerim ağrıyor dedi diş hekimine götürdüm agri yapacak çürük yok şu anda dedi. Gribe bağlı sizi olabilir veya alttan gelen dişler zorluyor olabilir dedi. Yinede cocuk diş hekimine göster dedi. Cocuk korktu orda ağlamaya başladı zaten başımda ağrıyor kulaklarımda arada ağrıyor dedi. Bende grip geçiriyor diye agri kesici verdim akşam. Geçti dedi baş ağrım sabah. Ama dün kümeste tavana kafasının üstünü çarpmış hafif çarptım dedi. Kızarıklık şiş falan yok. Bugünde tahtaya hafif çarpmış sonra başım yine ağrıdı dedi. İster istemez kafama takıldı. Gözlerinde miyop var zaten ekran suresi uzun olursa gözleri başı ağrır hafif. 2 hafta önce gozede baktırdım. Alerjisi var dedi gözü kızarıyordu.
Böyle hafif carpmalarda baş ağrısı olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|