|
Mesane agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2024 Saat 02:03 |
Hocam merhaba, 7 bucuk yasında 21 kılo kızım. Bugun oglen uc dort kucuk bardak limonata ıçtı. Sonra pes pese idrara cıktı. En son ıdrarını anne yetısemedım diyip altına kacırdı. Sonrasında alt karın bolgesı agrımaya basladı. Hocam agrı yurumesıne bile engel oluyor. Sureklı uzanıyor. İdrara cıkarken idrarda yanma agrı yok. Sadece alt karın bolgesınde agrı var. Sanırım mesane oluyor. Hasteneye gıtmedık. Beklemek istedim bir suru gereksiz tetkık yaparlar diye. Gitmemiz gerekir mi ne yapalım hocam agrı kesıcı vermek zorunda kaldım suan uyuyor. Sabaha agrısı tekrar olursa hasteneye gotururum. İns gerek kalmaz. Lutfen bır yol gosterın hocam ilk defa boyle bir durumla karsılasıyoruz.
Düzenleyen Meryemesma - 27 Tem 2024 Saat 02:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sabah, düzelmiş olarak kalkmıştır!
Mühim bir rahatsızlık olsa idi, gece ya altına kaçırırdı, ya da ikide bir çişe giderdi.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Evet hocam cok sukur hıc bseyı yok. Gece altına kacırma falan olmadı rahat uyudu. Sabahda dedıgınız gıbı ıyılesmıs olarak uyandı. Valla hocam sızın gıbı doktoru neden buralarda bulamıyoruz. Taa nerelerden anlayıp hemen cevap veriyorsunuz. Cok tesekkur ederım ıyı kı varsınız. Hasteneye goturseydım muhtelemelen sabaha kadar cocugı perisan ederlerdı. Ustune bır suru de ılac verirlerdi.
Hocam peki neden boyle oldu. Kızımın dunku halı cok kotuydu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ufak bir taş düşürmüş olabilir. Önemli değil.
Sadece D vitamini baktırın, böbrek taşları daima D vitamini eksikliğinde olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Çok tesekkur ederım hocam. Iyı ki varsınız 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|