|
Kafa düzleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hayrunnisa ates ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrunnisa ates
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2024 Saat 17:12 |
kadir bey oğlum da kafa düzleşmesi var
Doktor yan yatırın dedi hep Oğlum nasıl rahatsa öyle yatıyor. Yanlarına yastık koyuyorum. Gündüzleri uyuduğunda. Kafasını düzeltiyor hemen. İstediğinde yan yatıyor 2 yada üç saat. Kafa düzleşmesi kendiliğinden geçer mi zamanla? Yoksa düzelene kadar yan mı yatmalı. Doktor kafa düzleşmesini engelleyen yastıklar var dedi ama yastık olmadan uyuyor hep 5. Ayın içindeyiz siz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yastıksız yüzü koyun yatırın.
"Ani bebek ölümü" palavralarına kanmayın.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Ilk oğlumu eve gelince, ikinciyi de hastanede yüzü koyun yatirdim. Doktor görünce napiyosunu çocuk boğulur dedi. Hemşireye demisti bebegi cevirin diye. Bisey olmaz dedim ters ters bakışını hatirliyorum.3 4 yaşlarında yastıkla tanıştılar. Sere serpe mis gibi uyurlar.
Hocam iyi ki varsiniz. Kac konuda danistim, nokta atışlarınız harika. Çok netsiniz bu anlamda. Iyi ki tanıdım sizi. Ömrünüz uzun olsun 3 çocuğumun 10 yıldır tek çocuk doktorusunuz. Var olun. Ellerinizden öperim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiatta hiçbir canlı (insanlar tarfından ahlakı bozulmuşlar hariç) sırt üstü UYUMAZ!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|