|
Yeni doğan kilo almiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2024 Saat 20:13 |
Merhaba hocam tanıdığımın iki hafta önce kız bebekleri oldu. Doğum ölçüleri Boy:47. Baş:34 Kg: 2820 Doğum şekli: Sezeryan Şuan ki kg:2770 Günde:4-5 kez altı ıslatıyor ( büyük ve küçük tuvaletini ) Emmeyi uzun tutuyor 1-2 saat Sarılık var dendi. Doktor yanlış emdiğinden dolayı kilo kaybı yaşadığını belirtti 2 saat aralıklar ile 15 dk emzirmem gerektiğini belirtti. Tahlil sonuçlarınida ekledim hocam. İki hafta oldu kilo almaması ememesi ile ilgili olabilir mi ben emzirirken gördüm pek emmiyor gibi gelmedi ve tuvalete kaka olarak 2 kere en az çıkıyor hardal renginde kakası. Sarılık var diye alabilirler çocuğu Düzenleyen kzykzy - 01 Ağu 2024 Saat 20:16 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor son derecede CAHİL biri!!
Ahmak; yeni doğan bebeklerin ilk 1-2 hafta 300-500 gram kaybettiklerini ve 15. günden sonra doğum kilosuna tekrar gelebildiğinden haberi bile YOK! Kitabımı alıp okuyun, yoksa ilerki günlerde bu gibi doktorlar bebeğe ve size zararlar verebilirler. Öncelikle; yazarlar kısmındaki, "Yeni Doğan Özellikleri" makalemi okuyun. Sakın söylediği hiçbir şeye inanmayın. Acıktığında emzirin. SARILIK FİLAN YOK! Bilirubin değerlendirme tablosunu IYI inceleyin. 1 haftalık bebekte bile Fototerapi sınırı 1 haftalık olduğunda; Total Bilirubin'in 24 üstü olduğu durumdur. T.Bilirubin'in 7.1 olduğu, 2 haftalık bir bebekte lafı bile olmaz. Sakın kontrole filan gitmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ağu 2024 Saat 22:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|