|
Reflü? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Reflü?Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 03:45 |
|
Kadir bey merhaba ,39 yaşında iki çocuk annesiyim.gece uyumamin üstünden 20 dk geçtikten sonra genzime tukuruk kaçmış gibi öksürerek uyandim.cok geçmedende ağzıma acı su geldi.sık sık yaşadığım bisey degil ama bir gece daha olmustu yanlış hatırlamıyorsam.sebebi reflümüdür acaba .asitli İçecek çok tüketiyorum gece geç yemek yiyorum.fazla kilolarım var .bi doktor arkadaş uyku annesi başlangıcı da olabilir dedi .değerleri görüşleriniz benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 04:26 |
|
Şu andada sürekli boğazımı temizleme hissi var sanki boğazımda bisey varmis gibi.bogazim fokurduyor gibi arada.uyku apnesi değildir inşallah.oksurerek bogulurcasina uyanmak yazınca o çıkıyor hep .Google a yazılanları okumuycam diyorum hep ama gene elim gidiyor .sonra anksiyetem tutuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 08:29 |
|
Gazlı içecekleri, günde 1'e indirin be öğleden sonra içmeyin.
Gece saat 21:00 den sonra bir şey yemeyin.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 10:27 |
|
Panik ve anksiyeteyi de tetikliyor degilmi gazlı içecek ve şekerli yiyecekler özellikle aç karna tüketilen...bir de Google girip sorunca kaygılarım tavan yapiyor ama yazmadan da duramiyorum. İyi ki varsınız. Sadece cocuklarim için değil bütün sorularıma cevap verdiniz her zaman .hakkınızı helal edin .uyku apnesiyle ilgili bisey demediğiniz için onun saçma bi varsayım olduğunu düşünüyorum..bir de siz yazarsanız içim rahatlayacak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 13:18 |
|
Uyku apnesi ile alakası YOK!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|