|
Kulakta sivi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2024 Saat 22:05 |
Kadir bey merhaba grip oldum..burnumu silerken dun ,kulagimda agri hissettim .ve sabaha kadar o kulagimin uzerine yatamadim. Bugun muayne oldum .kulakta sivi var dedi. Antibiyotik vwrdi.
Bohazim iyi gpzukuyormus. Suan kulaktan rahatsiz hissetmiyorum. Antibiyotigi kullanmasam da gecer mi o sivi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o cahil doktora kanıp da verdiği ilaçları kullanmayın.
İlk sayfada, bu sahtekarlığı anlattığım; "Kulağında sıvı var" yazısını okuyun. Ağrı olursa, SADECE İliadin Sprey alın (erişkiler için damla şekli yok) spreyi başka bir damlalıklı şişeye boşaltın ve 5 gün, günde:2 defa her iki BURUN deliklerine ikişer damla damlatın. SAKIN o kulağa hiçbir şey damlatmayın!!! Damla yaparken, sırt üstü yatın ve ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekletin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|