Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - m çiçek virüsü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

m çiçek virüsü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 327
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: m çiçek virüsü
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2024 Saat 09:14
Hocam merhaba mayun çiçeği virüsü ile ilgili acil durum ilan edildi. sabah başka bir souyo verdiğiniz cevabı da okudum. Bizim bu konuda özellikle dikkat etmemiz gereken bir durum var mı? bir de çok eskiden yapılan kolda iz bırakan çiçek aşılarının bu virüse karşı bir koruyuculuğu var mı? Bir de kızacaksınız biliyorum ama sormadan edemedim. şöyşe bir şey konuşuluyor. Türkiye'nin Çin'den sipariş ettiği inaktif aşının geliştirilmesinde de, Vero Cell adlı maymun böbrek hücre kültürlerinden yaralanıldığı, bunun özellikle yapıldığı ve şimdi bu virüsün ,insanlarda bu şekilde aktive edileceği. sizce böyle bir şey münkün mü? şimdiden çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.