|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2024 Saat 18:42 |
Kadir Bey alanınız değil ama belki Bir cevabınız vardır diye soruyorum kızım 22 aylık 14 kilo da sürekli onu Sol kolunda taşıyorum bilmiyorum nedeni bu olabilir mi sol Göğsümün kemiği ağrıyor elimle kontrol ettiğimde herhangi bir kitle yok ama göğsümü hafif yukarı kaldırınca alttaki kemik dokununca ağrıyor ve aynı hizada sol sırtımda bir uyuşma yaşıyorum çocuğumla dışarı çıkarken sürekli kucağıma gelmek istiyor ve sürekli onu sol kolumda taşımak zorunda kalıyorum Ayrıca kol ağrım da var Sizce nedeni bu olabilir mi yoksa tehlikeli bir şey var mıdır Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Taşımayın! Puset kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|