|
Meningokok aşisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2024 Saat 00:11 |
Merheba hocam.8 yaşinda ogluma 2 ay once itp gecirdigi icin ivog gocuruldu.şimdi ben ona ne zaman meningokokk aşisi yaptirabilirim ? Babasi 3 gun sonra umreden donucek .onun icin tedirginim.itp nedeni ile subdural kanama olmuştu yogun bakimda kaldik .bizde itp enfeksiona bagli olmuştu.tekrar enfeksion gecirmesinden cok korkuyorum
|
|
Qwert
|
|
![]() |
|
Gunay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon hocam ivig yazmak istemiştim. Hocam ben bir yerde okudum ivig den sonra aşi yapilamaz 9 ay .onun icin sordum.9nceden teşekkur ederim
|
|
Qwert
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru, yapılamaz.. IVIG zaten başkasının vücudunda hazırlanmış antikorlar. Sadece Meningokok değil hiçbir aşı yapılamaz.
Sadece (Sadece hücresel bağışıklık ile çalışan) Verem ve Çiçek aşıları yapılabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|