|
Kilo boy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2024 Saat 20:53 |
Hocam iyi aksamlar kizim 20 aylik 11 700 kiloda 84 boyunda 3 aydir kilosu ayni normal midir almamasi acaba boy kilo cetvelinize baktim normal kilosu ama almama durumu normal midir onu sormak istedim
Düzenleyen melmus - 29 Ağu 2024 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. Bazı bünyeler, şahsın şişmanlamasına mani olabiliyor!
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde hala hicbir sekilde cigneme yok sadece atiyorum agzina biskubi verildi eritip yeme var ama pilav patates vs hicbir sekilde cignemiyor yemiyor sabah bulamac kahvalti oglen corba aksam corba yada muhallebi yatarkende sut beslenme bu sekildede merakla duzelecegi zamani bekliyorum sert seyler veriyorum hep ama atiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanla oluşacak. Tabiat çocukları 2 sene sadece anne sütü alacak şekilde yarattı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|