|
Ultrason çektirmeli miyiz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2024 Saat 17:24 |
Sayın Hocam Mrh. İyi olmanızı temenni ederim.Size kızım hakkında bir soru sormak isterim.2012 Kasım doğumlu.Kilo 53 boy 1.59 Çocuğun yaşına göre meme gelişimi biraz kafamı karıştırdı.Büyük ve sarkmaya başlamış gibi.Çocuk hastalıkları doktoruna götürdüm.Elle muayene etti.Kitle gelmedi elime dedi.Meme duruşunun yapısal olduğunu düşündüğünü ama yinede çocuk cerrahisine gidip ultrason çektirirsek içimiz rahat eder dedi.Eşim çocuk küçük olduğu için çektirmeyelim dedi.Ben sizin tavsiyenizi almak istedim.Kız 1 senedir düzenli adet oluyor.Vücut yapısı babaanne,hala ve kuzenlerine benziyor.Onlar da kalıplı diye nitelendirilen insanlar.Göğüs ölçüsü 86.Hocam ultrasona gerek var mı?Bize tavsiyeniz ne olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle gerk yok!! 14 yaşındaki bir kızda NE KİTLESİ OLABİLİR?? Siz de bunlara inandınız ha!!
14 yaşında; meme kanseri!! Tıp literatüründe YOK!!
Bu yaşta "meme sarkması" bilhassa et yemeyen kızlarda oluyor. Sütyen veya en azında bustiyer kullansın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|