|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2024 Saat 20:37 |
Hocam dunki konumu bulamadigim icin buradan yaziyorum. Dun grip asisi hakkinda soru sormustum bahsettiginiz yazilari okudum ama hic anlayamadim griplerle alakali olan soru cevaplarinizida okumustum biz gecen sene 1 ay ara ile iki kez grip asisi olmustuk. Simdi tek dozmu vurdurmam gerekiyor. Saglikocagindaki doktor tekrar iki doz olmasi lazim dedi 8 yasina kadar boyle imiş ? Oglum 5 yaş 11 aylik suan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, salağın teki!
Çift doz sadece 6 yaşından kücüklerde ve İLK DEFA aşı olanlar için geçerlidir. Sonraki Grip aşıları TEK DOZ ve tam olarak yapılırlar. Bu konu yüzbin kere anlatıldı!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|