Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sik idrara çıkma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sik idrara çıkma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pürneşe 88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sik idrara çıkma
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2024 Saat 20:02
Hocam selamlar,  4 yasinda oğlum sünnet olmadı, yaklaşık 1 aydır sık sık çişe çıkıyor bazen bu saatte 3 kez bile oldu , su içince hemen cisimizin geldiğine inanıyor bunu defalarca konuştuk bu ay içinde de 2 3 kez ateslenince ( 1 seferinde 5 gün antibiyotik vermek zorunda kaldım ) dun yeniden gittik hastaneye idrar tahlili temiz çıktı ama devam ederse cocuk cerrahisine ya da ürolojiye gidin dedi doktor kanallarda daralma olabilirmiş,  ne yapmamı önerirsiniz? Selamlar sevgiler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118460
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2024 Saat 22:48
Erkek çocuklarda İYE olmaz!!! Sizi dolandırıyorlar..
Yapıdı ise; "İdrar Tahlillerin" bakın hepsinde Nitrit:(-) olduğunu görürsünüz.
Öyle 3-5 Lökosit görüldü diye İYE teşhis edilmez! Türk doktorlar hariç. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2024 Saat 01:41
Hocam zaten bir sey yok deyip devam ederse cocuk cerrahisine ya da ürolojiye ( onlar yesin madem diye ) gidin diyorlar,  kanallarda daralma olabilir diyor, bekleyeceğim. Bir soru daha, şimdi okula yeni başladı oğlum sormak iki gün sürmedi zaten hasta oldu eyvallah, yemesi ortalamanın üstünde ve cikabildikce parkta dışarıda zaten çok oynuyoruz,  şimdi ben eyvah takviye ne versem derdine düşmeli miyim ( iyot, d4k2 bunlar nedir? Gerekli mi, en başından etli et suyuyla besleniyor, yeri geliyor prasa yiyor canımız istiyor turp yiyoruz, böyle geçiyor günler, buna rağmen vay okullar açıldı aman hasta olacak takviye bilmem ne derdine düşmek bana abes geliyor haksız mıyım? Ne önerirsiniz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118460
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2024 Saat 09:20
  Böyle: " iyot, d4k2 bunlar nedir?" salak salak işlerle uğraşmayın. 
Bunların tamamı şarlatanlıktır. Çocuk doktorları böyle şeylere bayılırlar!
Ne yaparsanız yapın, ilk defa okula başlayacakların ilk 2 senesinin hastalıklı geçmesine mani olmazsınız. 
Makalelerimi ve Sabit Forum yazılarımı okuyun. Dolandırılmaya çok müsaitsiniz. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2024 Saat 10:34
Hiçbir takviye şeylerine bulasmadim ben hocam, deliler gibi veriyorlar çocuklara bunları, teşekkürler hocam. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.