Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 oğluş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 oğluş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2024 Saat 11:24
Hocam merhaba konu kendimle ilgili sizin görüşünüz çok önemli.Hocam benim 3 senedir vücudumda kabartilar çıkıyor,iki kez doktora gittim ürtiker dedi ikisi de. Hocam gün aşırı alerji ilacı içiyorum içmediğim gün ,heryerim kaşınıyor. Bu neden olur, kalıcı tedavisi yok mu? Hep böyle alerji ilacı içmeye devam  mı edeceğim?Cevabınız için çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2024 Saat 12:10
1- Cinsiyetiniz?
2- Yaşınız?
3- Devamlı kullandığınız bir ilaç varmı?
4- Barsak solucanları araştırıldı mı?
5- Belli gıdalarla bir bağlantısı varmı?
Yukarı Dön
3 oğluş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 oğluş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2024 Saat 13:58
Hocam çok özür dilerim, 35 yaşında kadınım, 3 senedir devamlı olarak sadece"zytrec"kullanıyorum, bağırsak solucanı var mı bakilmadi hocam. Herhangi bir gıdadan dolayı mi tam anlayamıyorum hocam , ilacami içiyorum 2 -3gün birşey yok, 2 -3gün geçince kaşıntı, kabarıklık tekrar başlıyor. Gün içinde ataklar şeklinde geliyor yarım saat sürüyor . Gün  içinde 3-4 kez tekrarliyor 3 senedir böyle. Hocam birde covid aşısı sebep olmuş olabilir mi? Tekrar çok teşekkür ederim ilginize 

Düzenleyen 3 oğluş - 19 Eyl 2024 Saat 17:16
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2024 Saat 18:36
Aşı ile olmaz.
Barsak solucanları yapabilir. 
Andazol tablet 400 den 1 tane , 1 sefer alın ve 3 hafta sonra tekrar alın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eyl 2024 Saat 18:37
Yukarı Dön
3 oğluş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 oğluş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 17:59
Hocam tekrar merhaba sizinle yazistiktan sonra Andazol tablet 400 mg 3 hafta arayla iki kez aldım fakat kaşıntı kabarıklık devam ediyor fakat azaldı yani ;yine aynı zaman aralığında fakat kabarıklık ve kaşıntı eskiden daha yoğundu. İlaçtan tekrar mi içmeliyim yoksa bağırsak solucanı kaynaklı değil alerjik mi sizce? Tekrar teşekkürler:)

Düzenleyen 3 oğluş - 11 Kas 2024 Saat 18:14
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2024 Saat 18:34
3 gün peşpeşe bir tablet alın. 3 hafta sonra 1 tane alın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.