|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 oğluş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2024 Saat 11:24 |
Hocam merhaba konu kendimle ilgili sizin görüşünüz çok önemli.Hocam benim 3 senedir vücudumda kabartilar çıkıyor,iki kez doktora gittim ürtiker dedi ikisi de. Hocam gün aşırı alerji ilacı içiyorum içmediğim gün ,heryerim kaşınıyor. Bu neden olur, kalıcı tedavisi yok mu? Hep böyle alerji ilacı içmeye devam mı edeceğim?Cevabınız için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cinsiyetiniz?
2- Yaşınız? 3- Devamlı kullandığınız bir ilaç varmı? 4- Barsak solucanları araştırıldı mı? 5- Belli gıdalarla bir bağlantısı varmı?
|
|
![]() |
|
3 oğluş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok özür dilerim, 35 yaşında kadınım, 3 senedir devamlı olarak sadece"zytrec"kullanıyorum, bağırsak solucanı var mı bakilmadi hocam. Herhangi bir gıdadan dolayı mi tam anlayamıyorum hocam , ilacami içiyorum 2 -3gün birşey yok, 2 -3gün geçince kaşıntı, kabarıklık tekrar başlıyor. Gün içinde ataklar şeklinde geliyor yarım saat sürüyor . Gün içinde 3-4 kez tekrarliyor 3 senedir böyle. Hocam birde covid aşısı sebep olmuş olabilir mi? Tekrar çok teşekkür ederim ilginize
Düzenleyen 3 oğluş - 19 Eyl 2024 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşı ile olmaz.
Barsak solucanları yapabilir. Andazol tablet 400 den 1 tane , 1 sefer alın ve 3 hafta sonra tekrar alın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eyl 2024 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba sizinle yazistiktan sonra Andazol tablet 400 mg 3 hafta arayla iki kez aldım fakat kaşıntı kabarıklık devam ediyor fakat azaldı yani ;yine aynı zaman aralığında fakat kabarıklık ve kaşıntı eskiden daha yoğundu. İlaçtan tekrar mi içmeliyim yoksa bağırsak solucanı kaynaklı değil alerjik mi sizce? Tekrar teşekkürler:)
Düzenleyen 3 oğluş - 11 Kas 2024 Saat 18:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 gün peşpeşe bir tablet alın. 3 hafta sonra 1 tane alın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|