|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 05:17 |
Merhaba hocam sesten çok rahatsız oldum ve sonrasında kulağımda uğultu sesi kaldı, boğuk bir ses nasıl anlatsam sanki uzaktan duyulan bir vapurun sireni gibi, bişey yaparken sesi duymuyorum ama sessiz ortamda ses kulağımda hocam çok rahatsız edici. Kulağıma bişey olmuş olabilir mi acaba çok endişeliyim?
Düzenleyen NagihanKY - 24 Eyl 2024 Saat 17:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öperken "vakum" yapmış ve kulak zarını zedelemiş olabilir.
Bir KBB doktoru görsün!
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam gittim dün KBBye işitme testine gönderdi. Kulak zarımla ilgili bir şey söylemedi. Kulağındaki hücrelerden bir kaç tanesinin ölmesi sonucu bu durumu yaşadığımı söyledi. Bu ses geçecek mi dedim ama kesin geçer diye bir şey söylemedi. Beyin bu sesi kaydetmez 2-3 haftaya geçer dedi ama senin kafana takmaman lazım o sesi duymaman lazım falan dedi takarsam kalıcı olabilirmiş. Tamam takmıyım hocam da sesi nasıl duymayacağım sürekli kulağımda bu şekilde o zaman kalacak demek mi oluyor yani, hiç bişey anlamadım. Zaten dışardayken hiç duymuyorum evde sessiz ortamda kulağımda hissediyorum özellikle gece uyku için yattığımda sanki kulağımın içinde basınç var gibi geliyor.
Düzenleyen NagihanKY - 24 Eyl 2024 Saat 17:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En azından kulak zarında fiziksel bir hasar oluşmamış, onu ögrendik.
Gerisi kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|