|
çocuklarda antibiyotik kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kamile ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 13:50 |
selamlar. benim 3.5 yasındaki kızım sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor. bademcikleri ve kulagından kaynaklı. cok cabuk hastalanıyor. alerji testi negatif ama doktorlar alerjik diyor. geçen kıs 15 kutu antibiyotik kullandı. ne yapmam lazım. kullanmak istemiyorum ama doktorlar kullanıcaksın bronsıte cevirir diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit!! O sahtekar doktoru değiştireceksiniz!
Forum ilk sayfadaki "Teşekkürlerim ve 1 senelik tecrübelerim" yazısını okuyun. Saatte 300 kişi okuyor!!
|
|
![]() |
|
kamile ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam grip aşısı yaptırsam olurmu. ben zaten cok farklı doktorlara gittim en az 6 doktor hep aynı seyler malesef
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç farketmez!! Bu devir, "böyle" bir devir.
Ateş+Pas +Ağız kokusunu takip edin. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|