|
Ates |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Aybükeberk
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AtesGönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 09:07 |
|
Hocam kendim için yaziyorum. 37 yaşındayım. Bebeğim var emziriyorum. İki haftadır genel bir yorgunluğum vardı. Geçen hafta kadın doğuma gittim. Mantar enfeksiyonu tedavisi başladı. Dünde ateşim çıktı. Sıtma gibi titremeye başladım yanında eklem ağrılarımda oldu. (39 derece ). ACILE gittim. Lokositler yükselmiş. Bes gun önce 6 iken dün 13.11 olmus.( üst sınır 11). Notrofil yukselmis. Lenfositler dusmus. Doktor emzirdigim için agumentin 1000 mg verdi. Lokositler yükselince bakteriyel enfeksiyon olduğunu biliyorum. Bu ilacı kullanmam gerekir mi ? Doktorlar nerde enfeksiyon olduğunu bulamadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 09:22 |
|
NE DEMEK? "Mantar enfesiyonu tedavisi?"
Sahtekarlığın en salakcası olan bu tedavi tuzağına nasıl düşersiniz? O "Kan Sayımının" tamamını bana yazın. Muhtemelen bir virüs enfeksiyonu olan Enfeksiyöz Mononükleoz geçiriyorsunuz. Türk doktorları, bu hastalığı bilmezler! Amerika'da olsak o "Mantar tedavisi" veren, aşşağılık doktor hapsi boylardı ama burası Türkiye!! Öyle palas bir Sağlık bakanlığı var ki, daha dünyada ispatlanmış sahtekarlıklardan bile haberi yok... Aşağıda, bunun bir örneği var! In the late 1990s, the Minnesota Board of Medicine audited the practice of Keith W. Sehnert, M.D. and concluded: (a) “almost without exception,” his evaluations, diagnoses, and treatments were the same for all of the 27 cases it reviewed, (b) his concept of medical illness and pathophysiology revolved “almost exclusively” around candidiasis sensitivity syndrome, and (c) he identified “three interlocking ‘clusters’ of problems common to his patients: (i) systemic candida infections; food allergies/intolerances; and hypothyroidism.” In 1998, he board ordered him to stop seeing patients for at least three years, after which he could reapply foir licensure if he could prove to the board that was competent to resume practice [13]. However, he died in 1999. In 2019, the Medical Board of California reprimanded John Edward Humiston, M.D. for negligence in the care of two patients. In one of the cases, he prescribed alleged anti-Candida supplement protocol [14]. The Bottom LineI believe that practitioners who diagnose nonexistent “yeast problems” should have their licenses revoked. Some apply this diagnosis to nearly every patient they see. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2024 Saat 09:34 |
|
![]() |
|
Aybükeberk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:34 |
|
https://hizliresim.com/g5o9c12
Hocam ateşim düştü. Bacaklarım agriyor ve halsizim. Bana verilen ilaçlar Agumentin 1000 mg Trovazol krem Gyno-lomexin 600 mg 2 ovul Gyno-lomexin %2 30 gr krem
|
|
![]() |
|
Aybükeberk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:40 |
|
Hocam diğeri açılmıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:44 |
|
WBC değerine bakın. 11'den düşük ise sakın Antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Aybükeberk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 12:49 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 13:59 |
|
Çok çelişkili bir tahlil!
1- Vajinal sürüntüde üreyen bakterilere, idrarda olduğu gibi, 100,000koloni/ml hesabını nasıl yapmışlar bir sormak lazım!! 2- Azitromisin'e dirençli olan bakteri, nasıl oluyor da; Eritromisin'e duyarlı olabiliyor? 3- Temel antibiyotiklerden olan Augmentin niye "direnç testinde" YOK??? Lütfen bunları laboratuvar yetkilisi ile bir görüşün. Augmentin kullanılabilir. Vaginal mantar enfeksiyonu; sistemik mantar enfeksiyonundan farklıdır! Ovülleri kullanın. |
|
![]() |
|
Aybükeberk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 14:15 |
|
Hocam doktor bana bu rahimdeki enfeksiyon ates yapmaz dedi. Ekrandaki antibiyotikleri emzirdigim için veremeyecegini soyledi.ama lokositler yükseldiği için agumentini verdim dedi. Diğer mantar ilaçlarınida kullanmam gerekiyormuş. Bense gece bir tane aldım. Ateşim sabaha düştü. Sabahta aldım. Bacaklarım sızlıyor ve halsizligim var. Agumentin sanirim ise yaradi.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|