|
Göz kızarıklığı banyo sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2024 Saat 10:06 |
Kadir hocam merhaba, dün akşam 13 günlük bebeğimi yıkarken gözüne şampuan kaçtı gözü hafif kızardı göz pınarına doğru, anne sütü damlatmak işe yarar mı ya da pamuk ve suyla mu temizlesem. Şampuanın bir zararı olur mu doktora gerek var mı ki hocam. Teşekkürler 💐
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın ha!! Dağ başında olsanız, belki!!
Hiçbir şey damlatmanız gerekmez. Çocuk iken sizin gözünüze hiç mi sabun kaçmadı!!
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Babaannesi damlat damlat dedi ben sizden cevap almadan damlatmadım, tabiki damlatmayacağım hocam siz öyle diyorsanız, sevgiler, saygılar sunuyorum
Size ve ailenize sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|