|
Nefes alırken ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2024 Saat 11:44 |
Merhabalar hocam kızım 6aylik 2 gündür ağlarken gülerken heyecanlaninca nefes alma sırasında çığlık gibi ses çıkarıyor tam tarif edemedim ama zor nefes alma sesi gibi ama emmesi uykusu keyfi iyi sadece derin nefes alırken bu ses var .. ek gıda tadimlarina başlamıştım acaba aspire etmiş olabilir mi yada sebebi ne olur ses telleri zarar görmüş olabilir mi cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona; "stridor" denir ve larenks deki ses kutusunun nisbi darlığı ile olur. Zamanla bu kutucuk genişleyince
bu özellik kaybolacak.
|
|
![]() |
|
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam evet stridor deniliyormus ama durduk yere olur mu yoksa ben ek gıda yaptırırken aspire etmiş olabilir miyim tedirgin oldum biraz kusura bakmayın tekrar sordum ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona; "stridor" denir ve larenks deki ses kutusunun nisbi darlığı ile olur. Zamanla bu kutucuk genişleyince
bu özellik kaybolacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|