|
Tüylenme ve sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2024 Saat 23:25 |
Merhabalar hocam,
Kızım 07.07.2011 doğumlu. Göbek çevresinde, kollarda, bacaklarda resimdeki gibi tüylenmeleri var. Yüzde tüylenme yok ama son iki üç yıldır geçmeyen sivilceleri de var. Yediğine dikkat ediyor ama bazen azalmasına rağmen geçmiyor. Cilt druna götürdüm krem falan verdi çok işe yaramadı. Bu duruma çok üzülüyor. Ne yapacağımı bilemedim. 12 yaş 3 aylıkken ilk reglini oldu. Ayrıca saç dokülmeleri de var. Bugün göbek çevresini de görünce tedirgin oldum hocam. Kan tahlili yaptırmamak için de dra gitmek istemiyor. İnternetten bakınca pcos hatta böbrek üstü bezi tümörü gibi şeyler okudum. Daha tedirgin oldum hocam Ayrıca d vitamini veriyorum düzenli, tüylenme vs yapabilir mi yine nette yazıyordu androjen seviyesini artırabilir diye Bana ne tavsiyede bulunursunuz hocam? Dra götürüp detaylı tahlil yaptırayımmı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soya çekim!1
Böbrek üstü tümürü olsa; - Yüzde "aydede" yüzü olur. - Karın derisinde hamilelerdeki gibi çatlaklar (verjitür) olur. Türkçe sağlık ile ilgili yazıları OKUMAYIN!! Tamamı, burada olduğu gibi halkı korkutup, doktorlara koşmaları için yazılmıştır! D vitamini ile alakası yok. Yüz bakımı: Devamlı temiz tutsun, mutlaka her akşam sabunlu sıcak su ile yüzünü yıkasın. Ayrıca; sırt temizlği de önemlidir. Mutlaka banyo sonlarında lif/kese yapsın. Yağ bezlerinin çalışmasını azaltmak için, ara ara, günde:2 defa Tetra500 kapsül içsin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eki 2024 Saat 09:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|