|
29 aylık karinnagrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 22:18 |
Hocam merhaba 29 aylık kızım 12 kg son 1 haftadır sürekli karnım ağrıyor diyor bazen çok şiddetli sancı çekiyor bazen de sık sık ama şiddeti az kız sürekli karnım karnım deyip duruyor bazen gaz çıkarıyor yani gazı mı var bilmiyorum kakasını 4 gündür yapmadı kabızlık mi var onu da anlamadım...karnını ovaliyorum sıcak su torbası yapıyorum ayağına sürekli çorap giydiriyorum suphelendiklerim size sormak isterim
1. Probiyotik kullanıyorduk neofor acaba o yapiyor olabilir mi 2. Internette okudum çocuğun biri de böyle sürekli karnım ağrıyor demiş en sonunda temografi de pil yutmuş onlar görünmüş böyle birsey olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Probiyotikler; gereksiz yere, bilhassa çocuk doktorlarının aklına uyup "bağışıklığı güçlendirir" zırvalarına
verildiğinde barsak içi bakteri yükü anormal ağrı yapar. 2- "pil yutma"??? Bilemem. Etrafta böyle, kızınızın ele geçirebileceği serbest piller bulunuyor mu?
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam kestik probiyotik dün duphalac verdik kakasını yaptı rahatladı bugün hiç demedi karnım ağrıyor diye ama yaptığında katı ve ya kabız gibi değildi normaldi. Peki hocam dvit yüksekliği ya da hergun verilmesi de karın ağrısı yapar mi onu da kestik en son ki tatilde 74 cikmisti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini ile alakası YOK!
Olsa; Duphalac ilede rahatlama olmazdı. Belli ki, barsak boşalması ile ilgili bir sorun var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|