Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 29 aylık karinnagrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

29 aylık karinnagrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 29 aylık karinnagrisi
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 22:18
Hocam merhaba 29 aylık kızım 12 kg son 1 haftadır sürekli karnım ağrıyor diyor bazen çok şiddetli sancı çekiyor bazen de sık sık ama şiddeti az kız sürekli karnım karnım deyip duruyor bazen gaz çıkarıyor yani gazı mı var bilmiyorum kakasını 4 gündür yapmadı kabızlık mi var onu da anlamadım...karnını ovaliyorum sıcak su torbası yapıyorum ayağına sürekli çorap giydiriyorum suphelendiklerim size sormak isterim 
1. Probiyotik kullanıyorduk neofor acaba o yapiyor olabilir mi
2. Internette okudum çocuğun biri de böyle sürekli karnım ağrıyor demiş en sonunda temografi de pil yutmuş onlar görünmüş böyle birsey olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2024 Saat 22:34
1- Probiyotikler; gereksiz yere, bilhassa çocuk doktorlarının aklına uyup "bağışıklığı güçlendirir" zırvalarına
verildiğinde barsak içi bakteri yükü anormal ağrı yapar. 
2- "pil yutma"??? Bilemem. Etrafta böyle, kızınızın ele geçirebileceği  serbest piller bulunuyor mu? 
Yukarı Dön
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2024 Saat 15:28
Hocam kestik probiyotik dün duphalac verdik kakasını yaptı rahatladı bugün hiç demedi karnım ağrıyor diye ama yaptığında katı ve ya kabız gibi değildi normaldi.  Peki hocam dvit yüksekliği ya da hergun verilmesi de karın ağrısı yapar mi onu da kestik en son ki tatilde 74 cikmisti
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2024 Saat 18:59
D vitamini ile alakası YOK! 
Olsa; Duphalac ilede rahatlama olmazdı. Belli ki, barsak boşalması ile ilgili bir sorun var. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.