|
Kırmızı noktalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 09:17 |
Hocam merhaba kızım 6 yaş bu ara alerjik ürtikeri var ilaçlarını kullanıyoruz ama kolunda ayağında yüzünde kırmızı noktalar çıkıyor ilaç verincede sönmüyor sinek ısırığı mı ürtikerle mi iligili başka bişey mi anlayamadım sinek ısırığı olsa her gün sinek mi ısırıyor çocuğu bizde bişey yok bunlarda bu gece oluşmuş resimleri ekliyorum
Düzenleyen mrvgvz - 13 Eki 2024 Saat 09:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"allerjik ürtiker" diye kim dedi ki!!!!
Allerjik ürtikerler ASLA nokta şeklinde olmazlar. Daima "alan" şeklinde olurlar ve yer değiştirirler. Tırnak büyüklüğünden avuç içi büyüklüğe kadar farklı boylarda olurlar. Gördükleriniz; sinek ısırıklarıdır. Her sene sonbaharda; sinekler kış uykusuna yatmadan evvel çok saldırgan olurlar. |
|
![]() |
|
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam aynı zamanda ürtikeri de var ama ürtiker böyle olmuyor dediğiniz gibi yaygın oluyor bu kırmızılıklarda tam bu zamana denk geldiği için ondan anlayamadım sinek ısırığı mi yoksa ürtikerle mi ilgili diye teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerjik ürtikerde: Döküntü üstüne elinizi sürdüğünüzde, tamamı düzgün şekilde kabarıktır.
Sinek ısırığı: sadece ortada sivri bir çıkıntı vardır.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın dün okulda ayağında çorap varken bunlar çıkmış kasiniyor diyor alerji şurubu veriyorum geçirmiyor sinek ısırığı olamaz gibi ayağında çorap varken ne bunlar hocam başka bişey olabilr mi
Düzenleyen mrvgvz - 17 Eki 2024 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinek ısırığı. Değil çorap; pantolon üstünden bile sokarlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|