|
bebekte pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2024 Saat 22:20 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok yanlış işler yapıyorsunuz!!!
1- Bepantol; zaten bebeklerde kullanımı yok, hiçbir işe yaramaz!! 2-Sudocem'i, pişik OLMASIN diye kullanacaktınız... Olduktan sonra bir işe yarmaz. 3- Pişiğin olduğu bölge bunun; "İdrar yakması" olduğunu gösterir. Biraz uzunca süre altı çişli kalmış! Altını her aştığınızda su ile yıkayın veya silin, uzun süre çişli kalmasın. Kullandığınız çocuk bezi iyi kalite olsun iyi su (idrar) çekici özelliği olsun. Hipokort merhem, günde:2 defa sürün. Geri kalan her açtığınızda Sudocrem sürün. ve İyileştikten sonra da; Sudocrem ile devam edin. Bepantol'ü de, bulaşık yıkadığınızdan sonra elinize sürün.
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
merhabalar hocam daha önce size yazmıştım. yayılmanın pişiği bir şekilde iyileşmiyor .önerdiğiniz şekilde uyguladım herşeyi .beyqz pul pul oldu üzeri sonra o beyazlar döküldü tekrar kırmızı oldu . başka bir şey var mı acaba
bir de hipokort alırken eczacı kortizonlu bir krem bebekte kullanmanızı önermem falan dedi . herhangi bir sorun olmaz değil mi hocam Düzenleyen anneoluncx - 22 Eki 2024 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakıcınız kakasını yaptığında hemen değiştirmiyor olabilir mi? Bende mutfakta uğraşırken anlamazdım haliyle aynı böyle pişik olurlardı. Pahalı bir krem ama mustela ilk sürmede epey söndürüyordu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İşlerine geldimi bu Eczacılar 4 aylık bebeklere bile her türlü kortizonlu kremleri ve ilaçları verirler!!
Ondan sonra da en az Kortizon ihtiva eden Hipokort'a laf ederler. Daha bugün 4 aylık bir bebeğe: Astım ilacı+Kortizon+yaşına uygun olmayan antişbiyotik vermiş! İşlerine geldimi katiyen ağızlarını açmazlar!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
çok haklısınız hocam benim için sizin tavsiyeleriniz önemli zaten ama bir haftadır bu pişik geçmedi bir türlü başka bir tedavi var mı uygulayacağımız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eczanede; 300ml, %3'lük Asit Borikli su hazırlatın ve kremden önce, her temizlikten sonra o bölgeyi nemlendirin.
Tarif ettiğim kremleri kullanmaya da devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|