|
Burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 11:09 |
Merhaba iyi günler kadir bey oğlumun iki hftadir burun akintisiyla mesguluz burun akıntısı yeşil baya koyu akcigerlerine gidermi diye endişeliyim burnunu gece ve gündüz fizyoljik serumla temizliyorum hepsi çıkıyor o anda sonra yine geliyor malesef ne yapmam lazım benim doktora götürsem kesinlikle enfeksiyon var diyecek :/ yaş beş
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 19 Eki 2024 Saat 13:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuna gelmişsiniz. SAKIN öksürük veya Grip ilaçlarını vermeyin.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey az önce yazdım doktora enfeksiyon var demek diyor :)) antibiyotik kullan diyor bana yani dediklerinizi uyguluyorum sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|