|
Yenidoğan kaka rengi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2024 Saat 21:04 |
Hocam iyi akşamlar 50 günlük bebeğim var , ortalama 2-3 haftadır kakası yeşil , ilk ay kilo alımı güzeldi .2. Ay kontrolüne daha gitmedik ama 47 günlükken tartışmıştı 700 gram civarı almıştı , bu kaka rengi ciddi bir durum mu , sık sık emzirmeye çalışıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşırı beslenen bebeklerde kaka rengi; altın sarısından yeşile döner. Beslenme aralarını acın en az 4 saat
ara olsun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2024 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam kızım 35 aylik hep doğduğundan beri yesil kaka yapar hala da öyle kilosu bugün tartildik 15 kiloydu 3 4 ay önce 16 kilo olmuş ama yemek çok yemez sizi Nisan ayında tanıdım o zamana kadar devam sütü içti bebelac siz kutu süt verin dediniz şimdi de 6 aydır sabah akşam kutu süt içer bazen günü tek süt içerek bitirir işte tek derdimiz çok seçici hocam yemek konusunda
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Boyuda 110 cm hocam ayak numarası da 27 gören hep şey diyor benim kızım 7 yasinda daha yeni 27 giyiyor diyo bazen üzülüyorum soya çekim olsa hocam öyle çok uzun boylu değiliz ailelerimiz çok uzun boylu değil ayak numarası 35 aylık kiz cocuguna gore büyük mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El insaf!! 4 yaş/3 aylık cesametinde!!
"soya çekim": Sizlerde onun gibi süt içse idiniz kısa kalmazdınız.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2024 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Hocam 4 saat beklesem göğsüm tıkanıyor. Hiperlaktasyon var ve haftada bir şişkinlik süt düğümlenmesi yaşıyorum , bunu nasıl aşabilirim , lesitin takviyesini duydum ama kadın doğum doktorum bilmediğini söyledi , ne yapacağım ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bırakın çocuk istediği kadarını emsin, ama 4 saatten önce vermemeye bakın
VEYA kakaya kafanızı takmayın aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|