|
Yumurta alerjisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nilber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2024 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2024 Saat 20:20 |
![]() |
|
Nilber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2024 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Size önceden yazmıştım hocam cildi için atopik dermatit demiştiniz bol nemlendirme ve her gün duş ile cildindeki özellikle yüzündeki kızarıklıkları epey giderdim ama boynundaki kızarıklık geçmiyor. Yanaklarında çok az kızarıklık kalmışken bugün böyle bir tepki aldım. Vaktinizi ayıracağınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rafadan verilince olur. Katı pişmişini verin.
Döküntüler için günde 1 ölçek Zyrtec şurup verin.
|
|
![]() |
|
Tam pişmiş verdim hocam beyazı ve sarısıyla birlikte. Hocam bir de yoğurt meyvelerin içinde kinoa chia yulaf tarzı şeyleri vermem de bir sakınca olur mu?
|
|
![]() |
|
Bu arada yüzündeki döküntülerinden eser kalmadı hocam .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" kinoa chia yulaf tarzı şeyleri vermem de bir sakınca olur mu? "
Bu gibi doğruluğu ispatlanmamış ürünleri çocuklarda kullanmayın. Siz isterseniz kullanın. Ben kullanmıyorum.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam çok sordum kusura bakmayın bu konuda kafam çok karışık bu son sorum tahıl grubunu ne zaman vermem doğru peki hocam ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Öyle "özel" bir şey yok!
Bunların hiçbiri bebek/çocuk gıdası değillerdir. Her duyduğunuza inanmayın. Bebek ve çocukların temel gıdası süttür!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|