|
Tam kan sayımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2024 Saat 12:48 |
[/url">http://hizliresim.com/a2ex4he]
![]() Hocam mide ağrısı için gitmiştim iç hastalıkları bölümüne sebebini bilmeden mide koruyucu hap verdiler almadım tabi gitmişken kan değerlerime baktırdım demir ve kan değerlerim çok düşük olduğu için ilaç verdiler sizde bakarmısınız ne kullanmam gerek verdikleri ilaç Oroferon depo 80 mg Devit 3 içinde kapsül verdiler ama ben sizin önerdiğiniz ampülden alacam çok düşük olduğu için değerleri siz görürsünüz ondan kaç tane içmem gerek birde ne kadar sonra içmem gerek teşekkürler
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mide koruyucu içinde raneks 20 mg vermiş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Raneks'i kullanın.
Hafif bir kansızlığınız var. Etli gıdaları arttırarak bu seviyedeki bir kansızlığı düzeltebilirsiniz. Arttıramıyorsanız, Demir ilacını kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|