|
İdrar tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2024 Saat 22:26 |
Kadir hocam merhaba
8 yaş oğlum 2gün önce idrarını yaptıktan sonra yanmayla beraber bir iki damla pembemsi kan geldi sonraki yaptığı idrarlarda olmadı,ancak bu akşam gene idrarını yaptıktan sonra aynı kan geldi doktora götürdüm idrar tahlili yapıldı.dansite düşük cıkmış Sonucları size attım.cok endişeliyim hocam bu arada malesef diş iltihabından cekim yapılcağı icin 10 gün agumentin 400 mg,flgyl 125 mg antibiyotik kullanmak zorunda kaldık bunlarında etkisi olabilirmi Düzenleyen Selinylmz - 15 Kas 2024 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim açılmıyor.
|
|
![]() |
|
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin. Arkası gelmezse, ufak bir taş düşürmüş demektir.
Genellikle D vitamin seviyesi anormal düşük kimselerde olur. D vitamini ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Tamam hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|