|
Göz kapağında egzama. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2024 Saat 07:57 |
Merhaba Kadir bey
13 yaş erkek..1.72 boy 60 kilo civarı Bu yıl lgs sınav dönemi. Derslerinde başarılı bir çocuk, okul dershane, eve gelince soru çözüm programı derken yoğun bir temposu var. Ama malesef biraz fazla zorlayan öğretmenleri var. Yani başarı hep en yüksekte olmalı düşüncesi ile sıkıştırıldı diyebilirim. 2 hafta önce göz kapağında egzama oluştu.. Bu stres kaynaklı olabilir mi? Güvendiğim 1 cildiye uzmanı var devlette ve randevu almak biraz zor kedisine ulaşmak için uğraşıyorum. Ama sizin bize önereceğiniz bir yol var mı? Egzama 50 kuruş büyüklüğünde. Günde iki kere duş alır ergen olduğu için kendi rahatsız hissediyor kokuya karşı. Sabah okula giderken, okuldan geldikten sonra dershaneye gitmeden duş alıyor. Ama çok sıcak suyla değil. Bu da sebep olmuş olabilir mi ama başka yerinde yok egzama.. Bir kaşıntı da söz konusu değil. Ya da stres kaynaklı mıdır diye düşünmeye başladım. Öğretmenleri ile de konuştum biraz müsade edin diye.. Çünkü parmak boyun kıtlatma huyları da başladı. En olmadı psikolog desteği almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim
Düzenleyen Glnrkzy - 18 Kas 2024 Saat 07:58 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hipokort merhem, günde 2 defa sürsün.
Önce işaret parmagına nohut kadar koyup, başparmağı ile yayıp öyle sürsün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|