Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - biberon emziği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbiberon emziği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Konu: biberon emziği
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2008 Saat 08:02

Erkin Bey iyi günler

Bir hafta sonra kısa bir süreliğine işe başlayacağım. bu arada bebeğimi anne sütünden mahrum etmek istemiyorum.Bir süredir bebeğimi biberona alıştırmaya çalışıyorum.Tabi bu arada biberona alışıp beni unutmasını da istemiyorum.

Birçok biberon başlığı denedim fakat oğlum emmiyor.(aynı sorunu emzikte de yaşamıştım. Birçok denemelerden sonra oğlum kauçuk damla uçlu emziği kabul etti)

Ch…o nun sağlıklı beslenme cam biberonu-normal akışlı- nu satın aldım.         Bebek Çeyiz : Ch...o Kauçuk Emzikli Cam Biberon Normal Akış 250 ml            Ürün aslında şimdiye kadar aldıklarımın arasında  en ideal olanı.  Ama oğlum yine emmiyor.

Aynı biberonda kullanabileceğim başka hangi biberon emzikleri önerebilirsiniz?

Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2008 Saat 17:09
Merhabalar,
Aynı biberonda kullanabileceğiniz en ideal emziktir kullandığınız ürün. Dünyada anne göğsüne esneklik açısından en benzer üründür. Kauçuk olması da ciddi bir avantaj. Bebeğiniz damla şekilli kauçuk yalancı emziği seçmekle ne kadar akıllı olduğunu göstermiş:)  Biraz daha denemenizi öneririm.

Saygılarımla,

EÜ.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.