|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
Konu: biberon emziğiGönderim Zamanı: 02 Haz 2008 Saat 08:02 |
|
Erkin Bey iyi günler
Birçok biberon başlığı denedim fakat oğlum emmiyor.(aynı sorunu emzikte de yaşamıştım. Birçok denemelerden sonra oğlum kauçuk damla uçlu emziği kabul etti) Ch…o nun sağlıklı beslenme cam biberonu-normal akışlı- nu satın aldım. Bebek Çeyiz : Ch...o Kauçuk Emzikli Cam Biberon Normal Akış 250 ml Ürün aslında şimdiye kadar aldıklarımın arasında en ideal olanı. Ama oğlum yine emmiyor. Aynı biberonda kullanabileceğim başka hangi biberon emzikleri önerebilirsiniz? |
|
![]() |
|
erkinu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2008 Saat 17:09 |
|
Merhabalar,
Aynı biberonda kullanabileceğiniz en ideal emziktir kullandığınız ürün. Dünyada anne göğsüne esneklik açısından en benzer üründür. Kauçuk olması da ciddi bir avantaj. Bebeğiniz damla şekilli kauçuk yalancı emziği seçmekle ne kadar akıllı olduğunu göstermiş:) Biraz daha denemenizi öneririm.
Saygılarımla,
EÜ.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|