|
Rotavirüs aşısı zamanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 13:06 |
Kadir hocam merhabalar, bugün oğlumun verem aşısı günüydü. Aşı yaptırmaya gittik hemşire rotavirüs aşısından bahsetti. Ben de sizin görüşünüzü almadan yaptırmadım bir düşüneyim dedim ama şimdi yazdığınız yazıları görünce ya aynı anda ya da bir ay arayla demişsiniz, tereddütte kaldım. Aynı anda yapılmış olmuyor yarın gitsek araya bir gün girmiş oluyor.. bilemedim
Hemşire üç aya kadar istediğinizde gelin yaparım dedi ama, oğlum 13 eylül de doğdu, sizce ne zaman yaptırmalıyım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BCG aşısında ARA GEREKLİ DEĞİLDİR.
Zira, BCG aşısı "Hücresel bağışıklık" ile çalışan yegane aşıdır. Diğer bütün aşılar; "Hümoral bağışıklık" ile çalıştığı için, onlar ya aynı gün, ya da en az 1 ay ara ile yapılır. Aşıyı yaptırın.
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bcg aşısı verem aşısıymış bende rotavirüsün diğer adı mı acaba demiştim. hocam, verem aşısını yaptırdım. Rotavirüs aşısını size sormadan yaaptırmayım dedim. O yüzden verem aşısı sonrası ne zaman rotavirüs aşısını yaptırayım diye soracaktım ama tam anlaşılır yazamamışım herhalde kusura bakmayın, bu gün mü yaptırmalıyım haftaya da yaptırsam olur mu, hemşire yaptırmak istersen üç aya kadar gel yaparım dedi, size sormadan hareket etmek istemedim. Teşekkürler hocam vallahi size sormadan hareket edemez durumdayım sağlık sektörüne hiç güven kalmadı.. teşekkürler yardımlarınız için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlk dozun , 3.5 aydan önce yapılma mecburiyeti var.
Rota aşıları, ağızdan veriliyor. İlk Karma aşıları ile birlikte yaptırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karma aşıları da bugün yaptılar hocam, üç aşıyı birlikte yaptılar, bir kola iki bacağa.
Şimdi tam bir ay sonra mı yaptırmam lazım, yarın ya da bir hafta sonra yaptırsam olur mu, haftaya doktora gidiceğim o da yapar acele etme dediler ama siz bir ay ara olması lazım dediğiniz için herzaman ki gibi size sormadan hareket etmiyorum. Rotavirüsü 22 aralıkta mı yaptırmalıyım, yarın da olur mu ya da haftaya. . İyi geceler hocam, saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
BEN BAŞINDAN BERİ NE ANLATIYORUM!!!
Ya aynı gün, ya en az 1 ay ara ile!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|