|
Alerji sık hastalanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhkub ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 17:41 |
14 aylık bebeğim sık hastalanıyor alerjik olabilir denildi. Yalnz daha test yağılmadan alerji tozu (3 ay boyunca) ve alerji şurubu verildi. Kullanmalımıyız. Yoksa testimi beklemek gerek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeklerde allerji olmaz. Türk doktorları her şeye "allerji" derler, onları ciddiye almayın.
SAKIN verdikleri ilaçların hiçbirini kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Muhkub ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam burnu çok tıkalı 20 gündür burundan hırıltı geliyor kuruluk var hiç akmıyor. Ne önerrsinz. Serum fizyolojik ile yıkama yapıyorum cold mix damlatıyorum uyurken beşiğinn kenarına. Nefes açıcı yağlarda damlattım. Nemlendirici sprey de sıktım burna ama açılmıyor neden bu denli tıkanma olur. İllaidin sprey de reçete edilmiş bu arada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey gerekmez.
Burundan nefes alamzsa, ağızdan nefes alır. Uğraşmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|