|
Psikolojim bozuldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 23:35 |
Hocam size hep yazdim belki artık bana kizabulirsiniz de ama artık gerçekten psikolojim bozuldu kızım tam 36 aylık kelime çıktısı çok fazla ama akıcı konuşması yok hala biliyorum 4 yaşına kadar hiç konusmasada olur ama korkuyorum kızım hep böyle olacak diye 15 e yakın harfi hiç kullanmadan kelime çıktısı var eyine dadı(eline sağlık) duda( kumsal) harfleri harfleri tam çıkarsa aslında akıcı konuşacak gibi çünkü derdini anlatmaya çalışıyor bana .harfleri tam çıkaramadığı için dil terapistine gitmeme gerek var mı televizyon öğretmen gibi kelimeler soyletmeye çalışıyorum cevirmeye cssada hiç ceviremiyor artık gerçekten psikolojim bozuldu hep böyle kalacak sanıyorum otistik değil hocam özellik otizm mi diye doktora götürmedim fakat bir anne olarak gözlemlediğime göre değil her şeyi anlar komut alır bir kere bile yanan dönen şeylere bakmaz ne yapacağımı şaşırdım artık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne dememi bekliyorsunuz? 4 yaşından sora "Konuşma terapisi" alabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|