|
Hocam çözemiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2024 Saat 23:18 |
Hocam düşün düşün bunun cevabını bulamıyorum yardım eder misiniz abimiz kreşe gidiyor kardeşimiz 7 aylık 1 hafta içinde tekrar tekrar nasıl hasta oluyor bebek hocam balgam oluyor koyu oluyor bir gün rahat uyuyor ertesi günü saydam akıntı gene baştan hastalık öksürük burun akıntısı yeniden 1 hafta bile gecmiyor valla bunun nedeni ne hocam kaç aydır böyle bir gidiş eşim doktora git alerji bu diyor sürekli olduğu için onun gözünde öyle cünkü aralıksız ben ise abiden kreşten geldiğini anlıyorum ama çözemiyorum hocam nedeni ne nasıl oluyor bu iş birbirimize yeniden nasıl veriyoruz siz bir virüs varken tam atmamışken vücut başka virüs alamaz asla diyorsunuz ondan şaşıyorum cevabını da bir siz verirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef evdeki küçük kardeşlerin böyle bir talihsizliği vardır.
İyi tarafı, mikrop kolleksiyonunu okul döneminden önce tamamladıkları için, abileri gibi okul devamsızlığı olmayacak ve okul başarısı da daha iyi olacak. Dikkat edeceğiniz 2 husus var!! 1- Dili pembe mi? Pembe ise viral enfeksiyon. 2- Solunumu 60'dan düşük mü? Düşük ise, akciğerlerinde bir enfeksiyon yoktur! Sakın ateş ve Havaleden korkmayın. "Ateş ve Havalenin Tedavisi" yazımı yazarlar kısmından okuyun. SAKIN, Türk doktor aklı ile kortizonlu ilaçları kullanmayın. Bunların sağlayacağı "sahte iyilik haline" asla kanmayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|