|
Boyun lenf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şenaydemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Şenaydemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2024 Saat 14:48 |
Hocam merhaba,
Ben oğlumun boynundaki şişl lenf bezleri hakkımda hemen hemen tüm soruları ve cevaplarınızı inceledim. Yaklaşık 1.5 senedir 30-35 mm arasında değişiyor büyüklükleri bir adet sağ ve solda var. 1 ay önce sağdaki aniden büyüdü kızardı ultrasonda korteks kalın ancak hilusu incelmiş 13,5x41 mm oval lenf nodu yazıyordu. Antibiyotik sonrası 1 ay sonra korteks kalın (4.5 mm) ancak hilusu incelmiş 9.5x36mm oval görünümlü yazıyordu. Hocam bu kadar küçülme bile yeterlidir değil mi takip dışı kalmak için bir de 1.5 senede 4 kilo aldı boyu uzadı(7 yaşında), kötü birr şey olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı? Ellediğimde oynuyor gibi ama tam emin olamıyorum. Teşekkür ederim
Düzenleyen Şenaydemir - 27 Kas 2024 Saat 15:38 |
|
![]() |
|
Şenaydemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Şenaydemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca son 2 yıldır hep tonsillit oldu. Doktorumuz normalde hiç ilaç vermez ama mecburi antibiyotik kullandık son zamanlarda deposilin yaptırdık. Sağ bademcipi çok büyük küçük dili ona yapışık gibi ama o da sizin gibi bademciklere dokunmayın diyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptıklarınızın ve yapılanların tamamı; LÜZUMSUZ İŞLER
Sizi dolandırıyorlar. Yazılarımı iyi okuyun ve Türk doktorlarının gazına gelmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|