|
Dvit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2024 Saat 19:42 |
Hocam oglum 2.5 yaşında bebekken d vitamini damla vermislerdi onu kullanmıştım. Dvit 3 damla hic vermedim henüz kasım ayındayız vermemde problem olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yaş bitiminden itibaren HER SENE, en az senede 1 defa Dvit3 alması gerekirdi.
Şimdi hemen başlayın. Bu yaşa kadar da, hiç doğru dürüst güneş görmedi veya devamlı "güneş kremleri" kullanıldı ise, D vitamini ölçtürmeniz iyi olur. Sonucu bana yazın. |
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Hocam eczanenin numune verdigi easy fish oil jelibon şeklinde olan ondan bir adet yedi. Ölctürsem D vitamini sonucunu yanlış etkiler mi? Birde bu kış sürekli hasta, iyilesmiş oldugu 1 hafta ancadır tekrar hasta oluyor d vitamini düşükse etkisi olabilir mi? 2.5 yaşında oglum. Gecen kış bu kadar hasta gecirmemisti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O dozlar ile kan seviyesi yükselemez.
D vitamin düşüklüğü bağışıklığı düşürür.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|