|
Etkileşim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 16:00 |
Hocam 38 yaşında 28 haftalık hamileyim. Tardyferon, magneral ve gaviscon kullanıyorum.
Birlikte kullanmamın bir sakıncası var mıdır? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek varsa, sakıncası yoktur.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan ilacını yeni başlayacağım çünkü bugüne kadar değerlerim normaldi. Fakat son 1 haftadır toprak yeme isteği hissediyorum, buna istinaden başlama ihtiyacı hissettim. Gavisconu arada bir midemden uyuyamayınca alıyorum. Magnezyum ise size danışarak sitrat formunu başladım. Bazen 3 ünü de almak zorunda kalıyorum o yüzden danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sakıncası yok.
Parsetamol grubu ağrı/ateş kesicileri kullanmayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam onları kullanmam, okuyorum sizi. Sağolun varolun…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|