|
Baş kas agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2024 Saat 11:19 |
Merhaba Kadir bey bundan 3 ay önce de size yazmıştım oğlum arada başının arkasını gösterip ağrıdığını söylediğini söylemiştim sizse bana takip etmemi önermiştiniz denge sorunumuz yok baş ağrısı da çok nadir hani 10 günde bir 15 günde bir ağrıdığını söylüyor ama hemen geçiyor ve bir aydır öksürük burun akıntımız ve öksürüğümüz var bu sabah ağlayarak uyandı başının ağrıdığını boğazının ağrıdığını belin ağrıdığını kolunun ağrıdığını söyledi ama özellikle başını göstererek başının ağrıdığını söyledi söylemek istediğin eğer kötü bir şey olmuş olsaydı 3 ay boyunca belirtileri ne derecede olur bir ay geçmeyen burun akıntımız baş ağrısını neden olabilir mi ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Göz bozukluğu veya Sinüzit olabilir.
Önce bir Göz doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey göz doktoru gördü ve göz kuruluğu olduğunu söyledi Damla verdi ama damla'yı düzenli kullanamıyorum bu yüzden olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. Başın arka tarafındaki ağrılar, daha ziyade Göz bozukluklarında olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|