Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yemek seçme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yemek seçme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yemek seçme
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 14:54
Oğlum üç gün sonra 7 yaşını dolduracak. Yediği şeyler sebzeli mercimek çorbası, makarna, pirinç pilavı, yoğurt, süt, ayran, kaşarlı köfteli tost, Nutella ekmek, muz. Sebze yemeğini ben yedirirsem yanında yoğurt olmak şartıyla ancak öyle yer. Siz genelde ağzı neyi severse onu yesin dersiniz. Kahvaltılık şeyler yemez. Yumurta yesin diye bisküviyle ezip öyle yediriyorum. Sofraya bizimle oturmaz. Yemekleri görünce midem bulanıyor diyor. Boy 122 cm kilo 26 kg. Böyle beslenmesi bir sıkıntı yaratır mı? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 18:04
Zaten ŞİŞMAN!! 4 kilo fazlası var. Yemezse, yemesin.
9 yaş elbisesi giyer.
Günde en az 600ml süt/sütlü gıda alıyorsa, yeterlidir. Üstüne ne yerse yesin. 
Tek çocuk galiba! Eliniz boş, kendinize iş ediniyorsunuz.
Yukarı Dön
Eskcansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eskcansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 00:19
Her akşam yeni mesajları okur yatarım bu msj dikkatimi çekti beni güldürdünüz hocam 😊 çok doğru tek cocukta böyle oldu 2. Olunca kendi haline kaldı yeme içme düzeldi çok üstüne düşmemek lazımmış saolun😊
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.