|
Yemek seçme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 14:54 |
Oğlum üç gün sonra 7 yaşını dolduracak. Yediği şeyler sebzeli mercimek çorbası, makarna, pirinç pilavı, yoğurt, süt, ayran, kaşarlı köfteli tost, Nutella ekmek, muz. Sebze yemeğini ben yedirirsem yanında yoğurt olmak şartıyla ancak öyle yer. Siz genelde ağzı neyi severse onu yesin dersiniz. Kahvaltılık şeyler yemez. Yumurta yesin diye bisküviyle ezip öyle yediriyorum. Sofraya bizimle oturmaz. Yemekleri görünce midem bulanıyor diyor. Boy 122 cm kilo 26 kg. Böyle beslenmesi bir sıkıntı yaratır mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten ŞİŞMAN!! 4 kilo fazlası var. Yemezse, yemesin.
9 yaş elbisesi giyer. Günde en az 600ml süt/sütlü gıda alıyorsa, yeterlidir. Üstüne ne yerse yesin. Tek çocuk galiba! Eliniz boş, kendinize iş ediniyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Eskcansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her akşam yeni mesajları okur yatarım bu msj dikkatimi çekti beni güldürdünüz hocam 😊 çok doğru tek cocukta böyle oldu 2. Olunca kendi haline kaldı yeme içme düzeldi çok üstüne düşmemek lazımmış saolun😊
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|