Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sık boğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık boğaz enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 18:23
Hocam 2 yaşında kızım her ay hastalanıyor sürekli boğaz enfeksiyonu deniliyor iki seferdir verdikleri antibiyotikleri kullanmıyorum  sizin dediğiniz bal ıhlamur limon cold mix kullanıyorum  düzeliyor çok şükür ama bi ay geçmeden yeniden hastalanıyor bunun için doktora gittim ve bağışıklık testleri için kan alındı rica etsem siz onlara bir bakabilir misiniz
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 18:24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 18:27
  " doktora gittim ve bağışıklık testleri için kan alındı "
Salağın teki!! Hiç uğraşmayın. Sizi dolandırıyorlar!
Sakın; dili pembe ise, antibiyotik kullanmayın.
LYM%: yüksek, NEU% düşük olması zaten viral enfeksiyon olduğunu gösteriyor. 
Bu sonuçları görünce ne dedi??

B unun gibi doktorlar, kendileri gibi laboratuvarlarla çalışırlar! 
Üçkağıtcı doktor, laboratuvara sudan sebeplerle çocuk hasta gönderir, sahtekar laboratuvar da, 2 yaş çocuğunun
IgA değeri yanına erişkin "Refrans aralığını" yazar ve doktora "geri pası" gönderir!! 
IgA değerleri:
Erişkinlerde:70-312mg/dL (0.7-3.12g/L)
4-6 aylıkda:4.4-84 (0.044-0.84)
2-5 yaş arası: 14-159 (0.14-1.59) değerleri arasındadır. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2024 Saat 18:49
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 19:00
Bağışıklığı düşük dedi 1 ay sonra tekrar kan istedi ama gitmedim, hocam o kadar çok hastalanıyor ki artık ne yapacağımı şaşırdım kalabalık ortama girmiyor çok fazla evde  zaten babasi ve ben varız sadece nasil oluyor da bu kadar sık hastalanıyor aklım almıyor ayda bi kere mutlaka ateş burun akıntısı öksürük vb şikayetleri oluyor bunun için ne yapabilirim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 19:18
İnsan temasını azaltın.
Dili pembe iken ateşi var diye antibiyotik vermeyin. 
Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.