|
Sık boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 18:23 |
Hocam 2 yaşında kızım her ay hastalanıyor sürekli boğaz enfeksiyonu deniliyor iki seferdir verdikleri antibiyotikleri kullanmıyorum sizin dediğiniz bal ıhlamur limon cold mix kullanıyorum düzeliyor çok şükür ama bi ay geçmeden yeniden hastalanıyor bunun için doktora gittim ve bağışıklık testleri için kan alındı rica etsem siz onlara bir bakabilir misiniz
|
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktora gittim ve bağışıklık testleri için kan alındı "
Salağın teki!! Hiç uğraşmayın. Sizi dolandırıyorlar! Sakın; dili pembe ise, antibiyotik kullanmayın. LYM%: yüksek, NEU% düşük olması zaten viral enfeksiyon olduğunu gösteriyor. Bu sonuçları görünce ne dedi?? B unun gibi doktorlar, kendileri gibi laboratuvarlarla çalışırlar! Üçkağıtcı doktor, laboratuvara sudan sebeplerle çocuk hasta gönderir, sahtekar laboratuvar da, 2 yaş çocuğunun IgA değeri yanına erişkin "Refrans aralığını" yazar ve doktora "geri pası" gönderir!! IgA değerleri: Erişkinlerde:70-312mg/dL (0.7-3.12g/L) 4-6 aylıkda:4.4-84 (0.044-0.84) 2-5 yaş arası: 14-159 (0.14-1.59) değerleri arasındadır. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2024 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağışıklığı düşük dedi 1 ay sonra tekrar kan istedi ama gitmedim, hocam o kadar çok hastalanıyor ki artık ne yapacağımı şaşırdım kalabalık ortama girmiyor çok fazla evde zaten babasi ve ben varız sadece nasil oluyor da bu kadar sık hastalanıyor aklım almıyor ayda bi kere mutlaka ateş burun akıntısı öksürük vb şikayetleri oluyor bunun için ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan temasını azaltın.
Dili pembe iken ateşi var diye antibiyotik vermeyin. Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|