|
Kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2024 Saat 17:59 |
![]() [url=https://hizliresim.com/a0xtnjc] ![]() Hocam merhaba, Kızım 14yaşında.Lgs ye girecek. Asla elini, kolunu kaldıramıyor. Derslerde uyuyormuş. Kan aldırmak zaten işkence.. En son değerleri bu şekilde. Herhangi bir takviye ya da yeni tahlil önerir misiniz? Not:1ay arayla 2ampül içirdim. Kasım-Aralık Düzenleyen Esraerkilet - 11 Ara 2024 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HDL'nin yüksek olması; çok iyi.
LDL'nin düşük olması; çok iyi D vitamin seviyesi anormal düşük. Hiç bu kadar düşük seviye görmemiştim. Nisan ayında tekrar sadece Dvitamini ölçtürüp bana yazın. Kan şekeri biraz yüksek! Acaba 8 saat açlık süresine riayet edildi mi? Proteinli gıdaları arttırın.
|
|
![]() |
|
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Evt hocam açtı. Demir ilacı başlamam gerektiği söylendi.O zaman kan değerleriyle ilgili bir sorun yok çocuk tembel diyebilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hgb:12.6g/dL!! Hala ne demiri sayıklıyorlar?
Kan değerleri tablosuna bakın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Evt hocam biliyorum inceledim zaten başlamadım. Dikkatini ve enerjisini toplaması için öneriniz olur mu? Türkiye de bazı takviyeler öneriliyor sınava girecek, çok ders çalışması gereken çocuklara. Ama ben bilmediğim için korkuyorum. Size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anneanneniz zamanında da; imtahanlardan önce, "okunmuş pirinç" yuttururlardı!
Verilen ilaçların TAMAMI, "okunmuş pirinç" kadar etkili olurlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|