|
Ateş, öksürük, Grip? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dimpledimple ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2025 Saat 08:19 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hocam merhaba 2 ay sonra 7 yaşına gircek 30 kg kızımın sarı burun akıntısı ve balgamlı öksürüğü vardı 4 gece önce ateşi çıktı 38-39 arasında seyretti yanaklarında kızarıklık oluyordu. Ateş düşürücü vermedik doktora gittik ciğerileri temiz kulağı temiz boğazı temiz hafif geniz akıntısı var dedi kan sayımı verdik. Önce viral denildi ancak en son agumentin Antibiyotik verdi sarı burun akıntısı olduğu için sinüsler olabilir bakteriyel olabilir dedi bişey bulunamayınca. Ateş düşürücüyü dolven ara ara verdim günde 2 kere.ateş aralıkları açıldı ama etkisi geçince devam etmişti ateş. Antibiyotiği vermeyecektim ama şimdi o sabah uyanınca kulağım ağrıyor diyince bir ölçek verdik sonrasında bikaç kez sulu mukuslu dışkılama oldu.ilaçlardan diye tahmin ediyorum Antibiyotiği ve dolveni hemen kestim dün. Sonrasında illiadin damla kullandım kulak ağrım geçti dedi. Serum fiz ile burnunu açıyorum. Dün gündüz ateşi olmadı. Ama bu gece yüksek ateş diyemem ama vücut ısısı biraz yüksekti sadece.dün gündüz balgamlı öksürük, hafif kuru gıcık öksürüğüne çevirdi. Nebülde serum fiz verdim 10 dk. Ilık bitki çayları vermeye çalışıyorum bol su içiriyorum. Zorluyorum ama iştahı çok yok. Dün gündüz yoğun olan gıcık tutması gibi kuru öksürükBu gece kuru öksürüğü yok denecek kadar azdı. serum fiz ve illiadile beraber buru akıntısı ara ara şeffafa dönüyor ama yoğunluğu azaldı dünden beri. kan değerlerini de ekliyorum kaç gündür sizi bekliyorum teşekkür ederim 🙏🏽
Resimleri ekleyemedim hocam monosit:11.4 lökosit wbc:5.17
Düzenleyen dimpledimple - 11 Oca 2025 Saat 10:28 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maalesef, bu ahmak ve cahil dokrorlara karsi yapilabilecek bir sey yok!
Bunlara bu sekilde egitim veren sarlatan Prof. lar var! Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor, Zaten, kulak agrilari sadece VIRAL enfeksiyonlari takiben olur. Asla bakteriel enfeksiyonlarda "Orta kulak iltihabi" (buna Seroz Otit de denir) olmaz. Kulak agrisi nedeni ile Iliadin damla basladiginizda, mutlaka 5 gun kullanin.
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|