|
kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bskibrh ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2025 Saat 14:44 |
İyi günler hocam sizden başka güvenecek kimsemiz olmadığı için sizi rahatsız ediyorum. 37 yaşında bayanım
yaklaşık 1 ay önce sol kasığımda ağrı oldu kist olabilirmi diye kadın doğum doktoruna gittim ultrasonla baktığında herhangi bir kist olmadığını söyledi yinede genel bir tahlil yapalım dedi. Tahlilde herhangi bir sıkıntı olmadığını ancak ca19-9 un biraz fazla çıktığını söyledi. Yüzde 90 herhangi bir sıkıntı yoktur ama yinede bir genel cerraha muayene olmamızın iyi olcağını söyledi. Bende size danışmadan herhangi bir şey yapmak istemedim hocam. Tahlilleri ekliyorum hocam yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kitap oyle der!! Der ama; 100 uzeri kanserlerde gorulur.
1 ay sonra tekrar baktirin, artma olursa, tetkiki gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|