|
Kalp ve böbrek hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2025 Saat 01:10 |
Hocam nasılsıniz? Sağlığınıza duaciyiz. Çocuklarımin her hastalığını size soruyorum. Yıllardır o kadar yardımcı oldunuz ki. Allah bin kere razı olsun. İyi ki varsınız, iyi ki ben sayenizde bilinclendim. Hocam oğlum 8 yaşında kalbinde bikuspit aorta rahatsizligi , böbreğinin teki de multikistik yapıda, doğuştan. Diğer böbreği normal calismakta.Şu ana kadar bir sikintimiz olmadı. Sayenizde sadece 1 kez antibiyotik kullandık ,ateş düşürücü birkaç kez. Tecrübelerinize dayanarak bu rahatsızlıklar ileriki hayatında sıkıntı oluşturur mu? Bir anne olarak bunun sıkıntısını yaşıyorum.
Düzenleyen DenizCihangir - 12 Şub 2025 Saat 01:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bikuspid aorta" hic hastalik belirtisi vermeden, senelerce normal yasamini surer.
Yaslilikta kapagin sertlesmesi ile bazi "kacak" seklinde problemler olabilir. Yaslilikta takibi gerekir. Multikistik bobrek: Tedavisi yoktur. Zamanla bu bobrek kuculerek kaybolur ve sahis tek bobrek ile hayatina devam eder. |
|
![]() |
|
DenizCihangir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DenizCihangir
Çok teşekkür ederim. Yılda 1 kez kontrollere gidiyoruz. Çocukluk döneminde ikisi içinde takip gerekmez mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|