|
Ates ve gözde çapaklanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2025 Saat 12:09 |
Hocam iyi günler. Normalde hep eski cevaplarınızı bakiyorum ama forumda bir problem var sanırım arama yapamıyorum o yüzden sormak istedim izninizle. 3 4 gündür ateşi bi cikiyo bi iniyo. Çıktığı zaman da çok yüksek değil ates düşürücü vermedim ama huzursuzluk yapıyor biraz. Bir de gözünde çapak oluyor. Sabahları gözleri kapanıyor capaktan. İlk gün yanaklarında kizariklik oldu puturlu gibi. Sonra söndü su an göz altı hafif kizarik gözde akinti devam ediyor. Ateşin uzun sürmesi sıkıntı mıdır? Adenovirus olabilir mi? Doktora götürmedim ne tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebegim 14 aylik bu arada
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Bu arada 2 3 haftadır hastaydım hepimiz. 3 hafta önce de bi hafif ateşi olmuştu iki gün kadar sonra burun akıntısı ve oksurukle devam etti. Hala oksuruk ve burun akıntısı var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe ise, viral enfeksiyondur.
Adeneo veya Influenza olmasi HICBIR SEYI DEGISTIRMEZ. Bunlar tamamen pahali testlerle hastayi dolandirabilmek icin yapilir. Gozlerde "capak" oldugunda, Tobrased veya benzeri goz damlasini, 5 gun, gunde:4x1 her iki goze uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|