|
Kasikta aci |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2025 Saat 23:08 |
Hocam merhaba,45 yas kadin,45 kiloyum.
2 haftadir sag kasik kivriminda aci hissi var,agri degil elektriklenme,yanma,batma hissi gibi daha cok.Bazen de kasigimin alt taraflarinda bacagimin ust bolgesinde ya da ic tarafinda oluyo bu durum.Herhangi bi sislik falan yok.Ne olabilir hocam?sinir sikismasi ya da kaslarla ilgili midir? Ne onerirsiniz?
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agir kaldirdi iseniz;
Siddetli oksuruk krizleri oldu ise; Kabizlik nedeni ile asiri ikindiniz ise, "Fitik" gelisiyor olabilir. Bunlardan kacinin. Agri geldiginde ne kadar devam ediyor? Ne yaparken agri geliyor. Bir baglantili durum var mi? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2025 Saat 01:42 |
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam agir kaldirmadim,oksuruk krizlerim olmadi ya da kabizlik yasayip ikinmam da olmadi.Kasiktaki acim ic camasim sıkıyor gibi bi his(sıkmıyo ama)yanma,batma gibi,dokundugumda da aci hissi var,kasigimin altinda bacagimin ust ic tarafinda da ayni aciyi hissediyorum.soyledigim gibi sislik yok.Yururken daha cok hissedip oturunca da devam ediyor.Bi sure gecip sık araliklarla gun boyu boyle sürüyor.
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam soylemeyi unuttum belimin sag tarafinda fitigim var,yansiyan agri olabilir mi?Ya da baslagigi gun giydigim ince uzun topuklu bot (uzun suredir giymemistim)buna sebep olmus olabilir mi? Gercekten cok rahatsiz edici,can yakici bi durum oldugu icin vaktinizi aliyorum.İlginiz icin cok tesekkur ederim
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir, bir Dahiliye doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|