|
Lipödem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chalaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 21:46 |
Hocam merhabalar ben tip 2 evre 2 lipödem hastasıyım tedavi için bazı doktorlar liposaction önerirken bazıları kesinlikle cerrahi bir müdahale istemiyor. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118061 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yas?
Cinsiyet? Sikayetleriniz?
|
|
![]() |
|
Chalaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaş 31
Cinsiyet Kadın Şikayetler: benim hep alt bedenim üst bedenime göre daha kalındı fakat 2 sene önce bir yas yaşadım ve çok stresli bir dönemden geçtim bir anda bacaklarım çok hızlı şişti ve şu an diz kapaklarım ve bacaklarım çok kalın ve sürekli şiş ve morarıyor ve ara ara gece ağrılar ve kramplar oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118061 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Lipedema hastalarinin tamaminda D vitamini dusuklugu vardir.
Bir ay ara ile 2 ampul Dvui3 icin ve Mayis ayinda D vitamini baktirip, bana yazin. 2- Kuru yemiscilerden "Brezilya cevizi" alin ve gunde 2 tane yiyin. 3- Temin edebilirseniz; Daflon500 tablet, gunde:2x1 alin. Bunlarla rahatlik saglanamazsa, Liposuction denenir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|