|
Çiş miktarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2025 Saat 19:28 |
Kadir hocam iyi akşamlar, size bu sefer sormak istediğim 6 aylık 8,5 kilo bir oğlum var ve çok az çiş yapıyor. Günlük 600 ml civarı süt içiyor ve katı gıda ilave ediyorum günlük kahvaltı meyve yoğurt şeklinde. Muz dışında elma armut verdim çiğ bir şekilde ve ekşi kokulu kusması oldu onu kestim sizce neden oluyordur, midesi ağrıyordur dediler,sadece muz veriyorum ve su da az az veriyorum. Hocam benim oğlum bu şartlarda çok az çiş yapıyor bezi değiştirdiğimde öyle dolu dolu değil sanki bir kere çiş yapmış gibi ama saat şuan7.30 akşam, gündüz bir de değiştirdim şok oluyorum her açtığımda genelde böyle oluyor az yapıyor. Size sormak istedim önemli bir durum mu, su miktarını mı arttırmam gerekir bilemmedim hocam, cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam hayırlı akşamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|