Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çiş miktarı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çiş miktarı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çiş miktarı
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2025 Saat 19:28
Kadir hocam iyi akşamlar, size bu sefer sormak istediğim 6 aylık 8,5 kilo bir oğlum var ve çok az çiş yapıyor. Günlük 600 ml civarı süt içiyor ve katı gıda ilave ediyorum günlük kahvaltı meyve yoğurt şeklinde.  Muz dışında elma armut verdim çiğ bir şekilde ve ekşi kokulu kusması oldu onu kestim sizce neden oluyordur, midesi ağrıyordur dediler,sadece muz veriyorum ve su da az az veriyorum. Hocam benim oğlum bu şartlarda çok az çiş yapıyor bezi değiştirdiğimde öyle dolu dolu değil sanki bir kere çiş yapmış gibi ama saat şuan7.30 akşam, gündüz bir de değiştirdim şok oluyorum her açtığımda genelde böyle oluyor az yapıyor. Size sormak istedim önemli bir durum mu, su miktarını mı arttırmam gerekir bilemmedim hocam, cevabınız için şimdiden teşekkürler hocam hayırlı akşamlar 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.