|
Kahverengi lekeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Edakaanmete ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Saat 9 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 36 Dakika önce Saat 22:44 |
Hocam bebegimde 5 6 tane kahve leke var nf den çok korkuyorum 9 aylık 4 5 tanesini 4 aylık olana kadar farjettim sonuncusu bu ay yani 9 aylıkken farkettim dermatoloji 5 ay önce sayıya takılma gelişimine takıl dedi hocam ama si,e sormak istedim
Düzenleyen Edakaanmete - 14 Saat 20 Dakika önce Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Edakaanmete ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Saat 9 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120556 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE alakası var!!
Nörofibromatosis; 3 belirti vardır! 1- Beyin ve Omurilikte TÜMÖRLER! 2- Deride küçük, bezelye çapında "fibromalar". 3- Kol altı ve kasıklarda; 6 dan fazla "kahve rengi lekeler" olacak. Ciltte fibromlar olmadan ciltte görülen lekelerin hiçbir önemi yoktur. LÜTEN; internetteki, sağlık ile ilgili Türkçe yazıları OKUMAYIN. Tamamı sizleri korkutup, doktorlara koşmanız için yazılıyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 42 Dakika önce Saat 09:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Edakaanmete
Hocam çok teşekkür ederim lekelwr artınca korktum peki bebek ve çocuklarda lekelerin çıkması nirmal mi sonradan çıktığı için takıldım ve birsey kullanmam gerekir mi geçmesi icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120556 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soya çekimdir. Sizin başka işiniz gücünüz yok mu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|